logo
Av. V. Holjevca 42b, Novi Zagreb
Tel: +385 1 6642 242
Mob.: 099 6642 242 Fax: +385 1 6622 177
Politika privatnosti - GDPR!

Blokovi za zidanje

blokovi za zidanje-2

Neizbježni u gradnji, proizvodi od opeke, također se nalaze u prodajnom asortimanu centra za građevinski materijal GavroProm - Zagreb.

Opeka, kao ekološki apsolutno prihvatljiv materijal, proizvedena od prirodnih sirovina gline, ilovače, pijeska i vode, te pečena na visokim temperaturama predstavlja tradicionalan i omiljen materijal u gradnji stambenih i drugih objekata od davnih vremena sve do danas, a kao visokokvalitetan proizvod koji ujedno predstavlja i element zdravog življenja zasigurno postavlja standarde graditeljstva i u budućnosti.

Opekarski proizvodi su nepropusni i čvrsti, primjenjivi u gradnji vanjskih zidova, unutarnjih nosivih i pregradnih zidova, fasada, te podnih površina. Ekološki su prihvatljivi, posjeduju izvanrednu postojanost na vanjske vremenske utjecaje, a odlikuje ih sjajna toplinska i zvučna izolacija. U ponudi imamo opeku Wienerberger, Leier i ciglane Cerje Tužn.

Termo opeka

  • Odlična termoizolacijska svojstva, sposobnost akumulacije topline omogućava da se zimi polako hlade, a ljeti sporo zagrijavaju.
  • Jednostavna, brza i ekonomična gradnja, bez postavljanja termoizolacijskih ploča ili zidanja dvoslojnih opečnih zidova između kojih se postavlja toplinska izolacija. Zidanje je znatno brže i jednostavnije.

Klasični blokovi

Ekonomičniji klasični blokovi od opeke u svim dimenzijama od više dobavljača. 

Pregradna opeka

Sve vrste pregradne opeke, za brzu i uspješnu gradnju i dogradnju kuće, stana ili nekog drugog objekta. 

Stropna ispuna i fert gredice

Za brzu i uspješnu gradnju u ponudi su stropne ispune, fert gredice i nadvoji.