logo
Av. V. Holjevca 42b, Novi Zagreb
Tel: +385 1 6642 242
Mob.: 099 6642 242 Fax: +385 1 6622 177
Politika privatnosti - GDPR!

Završne žbuke

Mineralne žbuke

Mineralna plemenita žbuka je tvornički proizvedena, visokovrijedna suha žbuka.Njezini ekološki sastojci kao što su bijeli vapnenac, bijeli cement i visokovrijedni mramorni pijesak su jedinstveni i nedostižni.Plemenita žbuka postojana je na svietlo i vremenske utjecaje.Svojim sastavom postiže visoku otovorenost na disfuziju.Različite strukture, boje i granulacije zrna garantiraju upečatljivu i individualnu izradu gornjih površina.

Njezina jednostavna primjena i najbolji omjer cijene i kvalitete čine plemenitu žbuku najpopularnijim i ekonomičnim elementom za ukrašavanje unutarnjih prostorija i fasada.

Silikatne žbuke

Silikatne žbuke su mineralne žbuke prirodnog podrijetla na bazi vodenog stakla.Na raspolaganju stoje besprijekorno usklađene silikatne palete u obliku silikatnih žbuka i boja, jednokomponentni materijal za nanošenje, odmah spremni za uoprabu.Izuzetno su postojane na vremenske utjecaje, odlikuje ih i dobra paropropusnost kao i otpornost na struganje i udarce.

Silikonske žbuke

Silikonske žbuke izrađene su na bazi silikonske smole.Ovaj moderni građevinski materijal ima mikroskopsku gornju površinu koja je vodoodbojna.Pored primjene u industriji i novogradnji, žbuka na bazi silikonskih smola se pojačano primjenjuje pri sanaciji fasada. Vodoodbojne su, paropropusne i postojane na vanjske mehaničke utjecaje, kao i na sve vremenske prilike.Dostupne su u širokoj paleti boja.

Akrilne žbuke

Akrilne žbuke izrađene su na bazi umjetne smole. Otporne su na sve vremenske utjecaje, na mehanička oštećenja, dostupne u velikom spektru boja, i tekstura. Idealan izbor za završnu fasadnu žbuku.

Mozaične žbuke

Strukturna završna žbuka za podnožja i ukrase na temeljnim žbukama,betonu na vanjskim i unutarnjim zidovima, portalima, stupovima, špaletama, stubištu i sl.

Izuzetno su postojane, otporne na habanje i vremenske utjecaje.Dostupne su u širokoj paleti boja.