logo
Av. V. Holjevca 42b, Novi Zagreb
Tel: +385 1 6642 242
Mob.: 099 6642 242 Fax: +385 1 6622 177
Politika privatnosti - GDPR!

PerSil završni sloj

PerSil završni sloj
PerSil završni sloj

PerSil završni sloj

Završni sloj, nastao u razvojnom centru Weber Švicarska u suradnji s fasaderima. Kriteriji, kao što su jednostavnost nanošenja i obrade te završnog sizgleda strukture, odigrali su važnu ulogu kod razvoja tog završnog sloja. Weber.pas PerSil je tankoslojni završni sloj, koji je nastao uz upotrebu najnaprednije hibridne generacije veziva što osigurava vrhunska aplikativna svojstva, a u isto vrijeme vrhunske karakteristike završnog sloja Weber.pas PerSil sa nisko alkalnim vezivom i uz upotrebu visoko kvalitetnih pigmenata, punila te pijeska.

Svojstva i prednosti PerSil završnog sloja:

- vrhunska aplikativna svojstva

- smanjena osjetljivost na vremenske promjene

- neograničenost nijansi boja

- visoka paropropusnost

- stabilnost nijansi boja

- perivost

- upotreba pigmenata najviše kvalitete

- sa biocidnim dodatkom protiv algi i plijesni

Weber.pas PerSil završni je sloj, koji udružuje najbolja svojstva silikonskih, silikatnih i akrilnih završnih slojeva i kompenzira njihove slabosti.

Pakiranje: 25 kg

Kontakt obrazac

Ovim obrascem dostaviti ćete osobne podatke u svrhu dobivanja adekvatne ponude za uslugu i biti će korišteni isključivo u navedenu svrhu, te neće biti ustupani trećim osobama. Tvrtka Gavropro d.o.o. posluje sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka te na osnovu toga možete tražiti izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka. 

« | Povratak