logo
Av. V. Holjevca 42b, Novi Zagreb
Tel: +385 1 6642 242
Mob.: 099 6642 242 Fax: +385 1 6622 177
Politika privatnosti - GDPR!

Filc za kose krovove Unifit 035

Unifit 035
Unifit 035

Knauf Insulation filc za izolaciju kosih krovova između rogova TI 135 U (Unifit 035)

- proizveden od mineralnih staklenih vlakana

- isporuka u komprimiranim rolama

- namijenjen je za ugradnju između rogova u potkrovlju

- preporučamo ga u kombinaciji s proizvodom Unifit 040 ispod rogova između nosača podgleda u cilju prekrivanja rogova kao „hladnih mostova"

- ovisno o stupnju provjetravanja krovne konstrukcije koristimo obavezno parnu branu ili parnu zapreku s toplije strane spomenutih izo­lacija u krovu

- za jače provjetravane konstrukcije, preporučamo koristiti parnu zapreku tipa Knauf Insulation LDS 2 Silk

- zbog odličnih top­linskih, zvučnih i protupožarnih svojstva, proizvod Unifit 035 možemo ko­ristiti i kao izolaciju slijepih podova u potkrovlju te višenamjensku izolaciju kod niskoenergetskih i pasivnih kuća

 

Pakiranje:

Proizvod se isporučuje u rolama obloženim prozirnom PE folijom s ECOSE® Technology oznakom, na način da rola ne premašuje težinu od 25 kg. Zaštitna pakiranja su posebno obilježena znakom proizvođača dok je na etiketi još oznaka tipa proizvoda i preporuka o mjestu primjene.

Više o proizvodu pogledajte OVDJE

Kontakt obrazac

Ovim obrascem dostaviti ćete osobne podatke u svrhu dobivanja adekvatne ponude za uslugu i biti će korišteni isključivo u navedenu svrhu, te neće biti ustupani trećim osobama. Tvrtka Gavropro d.o.o. posluje sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka te na osnovu toga možete tražiti izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka. 

« | Povratak