logo
Av. V. Holjevca 42b, Novi Zagreb
Tel: +385 1 6642 242
Mob.: 099 6642 242 Fax: +385 1 6622 177
Politika privatnosti - GDPR!

Uređenje interijera i eksterijera

uređenje okoliša-2

San svakoga tko posjeduje kuću je lijepo uređena okućnica i vrt. Taj zeleni kutak, vaša privatna oaza mira, ili mjesto gdje se za lijepa vremena ugodno uz miris roštilja družite s prijateljima. Sloboda u oblikovanju vlastite okućnice je praktično bezgranična.

Bez obzira osmišljavate li izgled Vaše okućnice, vrta, terase, balkona, stepenica ili staze sami ili ste potražili savjete stručne osobe, čitav niz proizvoda za uređenje okoliša stambenih i poslovnih objekata i površina koji se nalaza na tržištu, pomoći će u realizaciji planiranog.

Proizvodi poput betonskih opločnika Semmelrock, Beton Lučko, Oblak i Samoborka, betonske galanterije s rubnjacima i kanalicama, granitna kocka (graniti s više lokacija) i Crostone dekorativnog kamena, te žardinjera i kamina proizvođača Fučkan, zasigurno će ispuniti sve Vaše zahtjeve po pitanju kvalitete i mogućnosti izvedbe idejnog plana za uređenje okoliša.

Jednim modernim i kvalitetnim vrtnim kaminom ili pečenjarom, lijepim cvijetnjakom, pergolom, sjenicom, fontanom ili bazenom  svom vrtu podarite i onaj završni potpis - potpis vaše osobnosti.


Poduzeće GavroProm u svom prodajnom asortimanu nudi proizvode potrebne u krajobraznom uređenju obiteljskih kuća i urbanih vila, poslovnih i ugostiteljskih objekata, javnih površina, parkova i perivoja. U ponudi su betonski opločnici, betonska galanterija, betonske cijevi i šahtovi, te razne vrste jako popularnog dekorativnog kamena, kao i vrtni kamini i pečenjare.