Početna | O nama | Kontakt

Uređenje okoliša

San svakoga tko posjeduje kuću je lijepo uređena okućnica  i vrt, taj zeleni kutak, Vaša privatna oaza mira ili, pak, mjesto gdje se za lijepa vremena ugodno, uz miris roštilja, družite s prijateljima. Sloboda u oblikovanju vlastite okućnice je praktično bezgranična.

betonski-oplocnik-granitna-kocka-4390-3 Bilo da budući izgled Vaše okućnice, vrta, terase, balkona, stepenica ili staze osmišljavate sami ili ste potražili savjete stručne osobe, čitav niz proizvoda za uređenje okoliša stambenih i poslovnih objekata i površina koji se nalaza na tržištu, pomoći će u realizaciji planiranog.

Proizvodi poput betonskih opločnika Semmelrock, Beton Lučko i Samoborka, betonske galanterije s rubnjacima i kanalicama,  granitna kocka (graniti s više lokacija), Benkovačkog kamena i Crostone dekorativnog kamena, te žardinjera, zasigurno će ispuniti sve Vaše zahtjeve po pitanju kvalitete i mogućnosti izvedbe idejnog plana za uređenje okoliša.

Jednim modernim i kvalitetnim vrtnim kaminom ili pečenjarom, lijepim cvijetnjakom, pergolom, sjenicom, fontanom ili bazenom  svom vrtu podarite i onaj završni potpis- potpis vaše osobnosti.

Pečenjara 95 DS FučkanPečenjara 95 DS Fučkan
Tvrtka "Gavroprom" u svom prodajnom asortimanu nudi proizvode potrebne u krajobraznom uređenju obiteljskih kuća i urbanih vila, poslovnih i ugostiteljskih objekata, javnih površina, parkova i perivoja. U ponudi su betonski opločnici, betonska galanterija, betonske cijevi i šahtovi, te razne vrste jako popularnog dekorativnog kamena, kao i vrtni kamini i pečenjare.