0

CRVOTOX 1L ZELENI

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 15,98 kn / kom
  • PUNA CIJENA
  • 18,81 kn
Šifra proizvoda: 12032

Dostupna količina: 9
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242

Preuzmite tehničke upute ovdje
CRVOTOX 1 lit - zeleni

Sredstvo za zaštitu drva od nametnika i plijesni

Namijena:
CRVOTOX je vodena otopina za preventivnu zaštitu svih vrsta drva od crvotočina i gljivica te plavih plijesni koje se pojavljuju zbog vlažnosti drva. Namijenjen je profesionalnoj upotrebi za sve vrste drvenih konstrukcija u interijerima i eksterijerima te izvan dodira s tlom, vodom i hranom.

NOVA POBOLJŠANA FORMULA!
Formulacija na bazi borne kiseline mogućuje mu rlo dobru prodornostu drvo. Drvo zaštićeno CRVOTOX-om zbog borovih spojeva teže je zapaljivo i sporije gori u odnosu na nezaštićeno drvo.

Kako se upotrebljava?
CRVOTOX nije potrebno razrjeđivati već prije upotrebe samo dobro promiješati. Drvene površine moraju biti ćiste, suhe i otpraene, a stari premazi potpuno uklonjeni. Nanosi se kistom, valjkom, namakanjem ili špricanjem u tunelu. Za vrijeme primjene i sušenja temperatura zraka i podloge ne smije biti niža od 5° C te je obavezno koristiti zaštitne rukavice i zaštitne naočale.

CRVOTOX u slučaju dodira s očima ili kožom, odmah isprati s puno vode, a onečišćenu odjeću odmah skinuti. Nakon rada, lice, ruke i sav radni pribortemeljito oprati vodom, a ostatke od čišćenja odgovarajuće zbrinuti.

Svježe tretirano drvo obavezno je prilikom sušenja skladištiti na zaštićem mjestu ili na nepromočivoj tvrdoj podlozi kako bi se spriječili izravni gubiciu tlo ili vodu. Nakon sušenja tretirano drvo moguće je dalje obrađivati premazima na bazi otapala ili vode.

Skladištenje: Skladištiti u skladu s lokalnim propisima, u čvrsto zatvorenom, originalnom spremniku zaštićeno od direktnog sunčevog svijetla i smrzavanja.

Boja: zelena
Pakiranje: 1 litra
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE