0

MAPEI FUGA FRESCA 160G N.113 CEMENT SIVA

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 4,64 € (34,96 kn) / kom
Šifra proizvoda: 12799

Dostupna količina: 3
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
FUGA FRESCA
Polimerna boja za osvježavanje boje fuga na cementnoj osnovi u keramičkim pločicama.

GDJE SE KORISTI
Fuga Fresca je gotova boja za unutarnju primjenu koja se brzo i lako nanosi za osvježavanje boje fuga na cementnoj osnovi u keramičkim pločicama.
Primjeri primjene
Fuga Fresca se koristi za uklanjane nepravilnosti boje u fugama, uzrokovanih, npr. nepravilnom ugradnjom mase za fugiranje ili za uklanjanje mrlja koje nastaju tijekom upotrebe.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Fuga Fresca je boja na osnovi akrilne smole i polimera na osnovi vode koja, zahvaljujući svojim specijalnim karakteristikama i odličnom svojstvu prekrivanja, osigurava jednoličnu boju fuga, manju upojnost vode, te lakše čišćenje.

POSTUPAK PRIMJENE
Nanošenje iz tubice
Protresite tubicu prije upotrebe. Otvorite poklopac i nanesite proizvod tako da lagano pritisnete aplikator sa spužvicom na površinu fuge koja mora biti čista, bez prašine i nevezanih dijelova plijesni i ostataka kalcita. Pričekajte nekoliko minuta dok se naneseni proizvod ne osuši. Vlažnom spužvom uklonite tragove proizvoda s rubova pločica. Nakon upotrebe, dobro isperite aplikator sa spužvicom.

BOJA: 113 - cement siva

Napomena: Za ostale boje pošaljite upit na - webshop@gavroprom.hr
Fuga Fresca raspoloživa je u 34 boje.

Pakiranje: 160 g
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE