Kontakt 01 6642 242

NAOČALE ZAŠTITNE PROTECH CRNE

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 26,00 kn / kom
  • PUNA CIJENA
  • 30,59 kn
Šifra proizvoda: 01964
Dostupan u webshopu i trgovini

Dostupna količina: 10
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
Naočale zaštitne sa zatamnjenim staklima.

Namjena: Protech zaštitne naočale se koriste u proizvodnji, skladištenju, obradi drveta, sastavljanju dijelova, poljoprivredi, rezanju, bušenju, rudarenju i izgradnji.

Važno!
Naočale pružaju samo ograničenu zaštitu očiju od najčešćih opasnosti od udara, kao što su metalne pločice, čestice i iskre. Neće pružiti zaštitu od ozbiljnih udaraca ili tekućina i nisu neslomljive. Uvjek provjerite da li zaštitne naočale stoje ispravno.

Leće su napravljene od polikarbonata otpornog na lomljenje i posjeduju vrhunski sloj zaštite od grebanja. Tijekom vremena naočale će biti potrebno zamijeniti zbog svakodnevnih normalnih ogrebotina, a naočale koje bude oštećene na bilo koji način treba odmah zamijeniti. Redovito provjeravajte i čistite samo blagim sapunom i vodom.Prirodno osušite ili obrišite mekanom tkaninom.

Ove leće pružaju 99% zaštite od UV zračenja. Nijansirane leće pružaju zaštitu od sunca, ali nisu namijenjene upotrebi prilikom varenja, za što su potrebne specijalne leće.
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE