Kontakt 01 6642 242

Plaćanje i dostava - webshop

NAČINI PLAĆANJA U WEBSHOPU


Jednokratno plaćanje:
  • American Express
  • Diners
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • Opća uplatnica/Virman
  • Pouzeće
Molimo Vas da prilikom uplate putem uplatnice obavezno navedete poziv na broj uplate. Sve informacije o plaćanjima jasno su vidljive tijekom kupovine na web trgovini i u potvrdnom emailu. Ukoliko proizvod želite platiti po ponudi, narudžbu možete napraviti putem web shopa i odabrati opciju plaćanja – virmanom. Za opciju virmanske uplate nakon što odaberete proizvode koje želite naručiti i pošaljete narudžbu, na e-mail adresu ćete automatski dobiti ponudu sa točnim iznosom za uplatu. Proizvodi se šalju nakon što uplata bude vidljiva na računu (provjerava i obrađuje webshop administrator). U slučaju plaćanja pouzećem, robu plaćate kada Vam roba stigne na adresu. Sve cijene proizvoda na web stranicama su sa uračunatim PDV-om i izražene su u kunama. Prodavatelj zadržava pravo izmjene cijena bez prethodne najave. U slučaju krive uplate iznosa, tvrtka GAVROPROM d.o.o. će osigurati povrat više uplaćenog novca na račun platitelja.

PLAĆANJE NA NAŠIM WEB STRANICAMA JE SIGURNO!
Prodavatelj koristi PayWay servis za Internet naplatu koji ima najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba. Razmjena podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Sustav PayWay nudi sigurnu vezu s autorizacijskim centrima kartičnih kuća i autorizaciju četiri najjače kreditne kartice u državi (America Express, Diners, MasterCard i Visa).

Izjava o sigurnosti
Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica se odvija putem T-Com PayWay sustava. T-Com PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem „vatrozida“ („firewall“).

PLAĆANJE INOZEMNOM KREDITNOM KARTICOM
Plaćanje inozemnim kreditnim karticama nije moguće.

 

UVJETI DOSTAVE - WEBSHOP

Naručenu robu složiti ćemo na način da se prilikom dostave ne može oštetiti. Dostavu roba vrši nekoliko tvrtki (GLS, HP, DSV i vlastiti prijevoz) i to isključivo na području Republike Hrvatske. Iznimno, roba može biti isporučena i na neki drugi način. Cijena dostave biti će obračunata i prikazana direktno u košarici. Dostava će biti izvršena u roku od 3-7 radnih dana od autorizirane naplate ili potvrde primitka sredstava na računu osim na otoke, tada je dostava produžena par dana. Raspored dostave na otoke možete pogledati ovdje. Ukoliko se radi o posebnoj vrsti proizvoda ili o isporuci robe na otoke isporuka može potrajati i duže. Subote i nedjelje se ne računaju u rok dostave. Narudžbe zaprimljene do 12:00 sati isporučuju se isti dan, a poslije 12:00 sati sve narudžbe se prebacuju u slijedeći dan. Isporuka je moguća samo na adrese u Republici Hrvatskoj. Cijena dostave biti će obračunata i prikazana direktno u košarici, a obračunava se ovisno o težini pošiljke i krajnjem odredištu. Proizvode koje ste naručili putem naše web prodaje dostavljamo do kolnog prilaza ili ulaza u stambeni objekt. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć.
Ukoliko na isporučenoj robi postoje oštećenja potrebno ih je odmah reklamirati dostavljaču. Dostavljačeva je dužnost da o tome odmah napravi zapisnik. Ukoliko propustite reklamirati isporučenu robu po preuzimanju, smatrati ćemo da ste robu preuzeli u ispravnom stanju i naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti. Prodavatelj također ne preuzima odgovornost ukoliko dođe do nenamjerne štete prilikom isporuke robe kao što su:
  • Propadanje terena i ulaza na posjed (ukoliko je dostava vršena teškim teretnim vozilom)
  • Oštećenja nastala zbog preuskih ulaza u posjed i prolaza kroz posjed
  • Oštećenja na robi nastala prilikom pružanja dodatnih usluga na zahtjev kupca (npr. dizanje na krov, balkon…)
Osim dostave robe na traženu adresu postoji mogućnost da se roba osobno preuzme u trgovini Gavroprom d.o.o. Avenija Većeslava Holjevca 42b, 10000 Zagreb. U tom slučaju troškovi dostave se ne zaračunavaju.