0

BERGEN KOTAO NA PELETE TRIUMPH 24KW S INTEGRIRANIM SPREMNIKOM 85KG

Šifra proizvoda: W00185
Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
TRIUMPH KOTAO NA PELETE 24 kW učinkovit je, ekonomičan, ekološki prihvatljiv način grijanja vašeg doma ili poslovnog prostora.

Kotao na pelet TRIUMPH odlikuju se malim dimenzijama, izvrsnom izolacijom, visokom energetskom učinkovitošću i lakoćom održavanja. Univerzalnost primjene ogleda se u mogućnosti odabira goriva - kotao može izgarati drvene pelete, kao i košćice masline i breskve!

Jednostavno i funkcionalno: Konstruktivno rješenje sustava omogućuje jednostavno rukovanje, lako održavanje kao i brzu instalaciju.
Kontrola rada i potrošnje: Automatska kontrola sustava osigurava cjelodnevnu isporuku topline. Komfor odatno omogućuje upravljanje sustavom putem termostata u sobi i GSM mreže.
Brza dostava topline: Učinkovita vatra peleta brzo postiže željenu temperaturu u kompletnom prostoru, osigurava se pomoću keramičkog grijača, certificirane komponente i kotla od visokokvalitetnog čelika.
Sigurnost na prvom mjestu: Kotao ima sustav višestruke zaštite, elektronički i mehanički, koji regulira radnu temperaturu, tlak u kotlu, te protok plinova koji se automatski aktivira i gasi bojler po potrebi.

Dugoročno energetski efikasno rješenje!

SIGURNOST I POUZDANOST:
- Svi elementi kotla izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, usklađen s visokim stupnjem očuvanja okoliša i standardima za sigurnost Europske unije, koji osigurava energetsku učinkovitost, pouzdanost i dugi vijek trajanja.
- Svi kotlovi na pelet TRIUMPH imaju petogodišnje jamstvo na ne propusnost, kao i standardno jamstvo za proizvod od 2 godine.
- Sustav je jednostavan za instalaciju, jednostavan za održavanje i usklađivanje uporabom i redovitim čišćenjem lako ga je održavati.
- Poželjno je obaviti godišnji pregled ili servis.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

MODEL BERGEN kotao na pelet TRIUMPH 24
Snaga (min-max) kW: 8-24
Površina grijanja* m2: 120-220
Težina kg: 312
Radni pritisak (max) bar: 2,5
Kapacitet kotla kg: 85
Širina (A) mm: 1160
Dubina (B) mm: 820
Visina (C) mm 1348
Priključak dimnjače (D) mm: 130
Polazni/Povratni vod R: 1”
Potreban protok dimnjaka Pa: 14

*Orijentacijske vrijednosti. Imajte na umu da se maksimalna grijana površina odnosi na objekte sa pravilno postavljenom toplinskom izolacijom i sa energetski fikasnim prozorima (koeficijent prijenosa topline prema odgovarajućim standardima za višelojni zid U0,3 W/m2 * K, a za jednoslojni zid U0,5W/m2 * K).

Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242