0

Plaćanje i dostava - webshop

Jednokratno plaćanje:

 • American Express

 • Diners
 • Mastercard
 • Visa
 • Maestro
 • Opća uplatnica/Virman
 • Pouzeće (do 500,00 EUR / 3.767,25 kn)

Molimo Vas da prilikom uplate putem uplatnice obavezno navedete poziv na broj uplate. Sve informacije o plaćanjima jasno su vidljive tijekom kupovine na web trgovini i u potvrdnom emailu.

U slučaju da želite obročnu otplatu, u košarici možete odabrati između otplate na 2 do 12 rata i 13 do 24 rate. Također, nakon što odaberete kartično plaćanje, potrebno je odabrati i željeni broj rata. Ovisno o tome od koje banke je izdana vaša kartica, moguće je platiti do maksimalno 24 rate. Opcija na od 25 do 36 rata moguća je za Diners kartice na maloprodajnom mjestu na adresi: Avenija Većeslava Holjevca 42b u Zagrebu.

Ukoliko proizvod želite platiti po ponudi, narudžbu možete napraviti putem web shopa i odabrati opciju plaćanja - virmanom. Za opciju virmanske uplate nakon što odaberete proizvode koje želite naručiti i pošaljete narudžbu, na e-mail adresu ćete dobiti ponudu sa točnim iznosom za uplatu. Proizvodi se šalju nakon što uplata bude vidljiva na računu (provjerava i obrađuje webshop administrator). U slučaju plaćanja pouzećem (iznos do: 500,00 eur / 3.767,25 kn), robu plaćate kada Vam roba stigne na adresu.

Sve cijene proizvoda na web stranicama su sa uračunatim PDV-om i izražene su u kunama i eurima s uračunatim popustom od 15% za gotovinsko plaćanje i jednokratno plaćanje karticama. Prodavatelj zadržava pravo izmjene cijena bez prethodne najave. U slučaju krive uplate iznosa, tvrtka GAVROPROM d.o.o. će osigurati povrat više uplaćenog novca na račun platitelja.
FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE EURA - 1 EUR - 7,53450 kn

PLAĆANJE NA NAŠIM WEB STRANICAMA JE SIGURNO!
Prodavatelj koristi PayWay servis za Internet naplatu koji ima najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba. Razmjena podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Sustav PayWay nudi sigurnu vezu s autorizacijskim centrima kartičnih kuća i autorizaciju četiri najjače kreditne kartice u državi (America Express, Diners, MasterCard i Visa).

Izjava o sigurnosti
Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica se odvija putem T-Com PayWay sustava. T-Com PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem „vatrozida“ („firewall“).

PLAĆANJE INOZEMNOM KREDITNOM KARTICOM
Plaćanje inozemnim kreditnim karticama nije moguće.

 


 

Ukoliko želite obročnu otplatu, potrebno je odabrati broj rata na koji želite kupiti odabrane artikle u košarici.
 
Obročno plaćanja omogućeno je za kartice izdane od slijedećih banaka:
 
Zagrebačka banka - do 12 rata
Privredna banka Zagreb - do 24 rate
Erste&Steiermarkische banka -  do 12 rata
Istarska kreditna banka Umag - do 12 rata
Sberbank - do 12 rata
Kent banka - do 12 rata
Agram banka - do 12 rata
Slatinska banka - do 12 rata
Diners - do 24 rate ( ukoliko želite obaviti kupnju na od 25 do 36 rata naplatu je moguće obaviti na našem maloprodajnom mjestu na adresi: Avenija Većeslava Holjevca 42b u Zagrebu )

Napomena za korisnike Raiffeisen banke: Ukoliko želite obaviti kupnju sa karticom izdanom od Reiffeisen banke, kupnju možete obaviti jednokratnim plaćanjem, nakon čega možete kontaktirati svoju banku i s njom izravno dogovoriti obročnu otplatu obavljene kupnje.

   


UVJETI DOSTAVE - WEBSHOP

Dostavu roba vrši nekoliko dostavnih službi DpD, Gls, vlastita dostava (ovisno o težini naručene robe) u roku od 2-5 dana (za robu koju imamo na stanju), a za veliki teret Gebruder Weiss, DSV, Overseas Expres te vlastiti prijevoz i to isključivo na području Republike Hrvatske. Iznimno, roba može biti isporučena i na neki drugi način. Cijena dostave biti će obračunata i prikazana prilikom zaključivanja narudžbe, a ovisi o težini, volumenu i krajnjem odredištu, osim u slučaju da dimenzije paketa odudaraju od standardnih uvijeta dobavljača. Tada ćete cijenu dostave dobiti naknadno nakon slanja upita za određene proizvode.


Za neke proizvode osigurana je BESPLATNA DOSTAVA. Ukoliko ste odabrali artikl za koji je osigurana besplatna dostava, ispod samoga artikla u košarici biti će naznačeno da je riječ o artiklu za koji je dostava besplatna.
 
CIJENE DOSTAVE:

<   2 kg - 4,25 EUR
<   5 kg - 4,49 EUR
< 10 kg - 4,99 EUR 
< 15 kg - 5,70 EUR 
< 20 kg - 6,45 EUR
< 25 kg - 7,50 EUR 
< 31,5 kg - 8,60 EUR 

Napomena: Ukoliko naručite plaćanje pouzećem na osnovnu cijenu će biti uračunata i ta usluga u iznosu od: 0,68 EUR
Tošak dostave u Zonu 2 - 0,85 EUR
Točan iznos dostave biti će prikazan na potvrdi Narudžbe. 

Za cijenu paketa koji je teži od 40 kg naknadno ćemo Vas obavijestiti s obzirom da cijena ovisi o dostavljaču (DSV, Gebruder Weiss ili Gavroprom dostava).

Za neke proizvode osigurana je BESPLATNA DOSTAVA. Ukoliko ste odabrali artikl za koji je osigurana besplatna dostava, ispod samoga artikla u košarici biti će naznačeno da je riječ o artiklu za koji je dostava besplatna.

Raspored dostave na otoke: 

Otok Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak
Krk x x x x x
Cres x x x x x
Lošinj x x x x x
Rab x x x x x
Murter x x x x x
Korčula x x x x x
Pelješac x x x x x
Vir x x x x x
Pag x x x x x
Hvar x x x x x
Brač x x x x x
Vis x   x    
Pašman x     x  
Ugljen x     x  


     
Dostava će biti izvršena u roku od 2-5 dana za robu koju imamo na stanju (subota i nedjelja se ne računaju u rok dostave), a iznimno do 10 radnih dana od autorizirane naplate ili potvrde primitka sredstava na računu (osim na otoke), i ovisno o odredištu i vrsti proizvoda koje ste naručili. Narudžbe zaprimljene do 12:00 sati isporučuju se isti dan, a poslije 12:00 sati sve narudžbe se prebacuju u slijedeći dan. Isporuka je moguća samo na adrese u Republici Hrvatskoj.

Proizvode koje ste naručili putem naše web prodaje dostavljamo samo do kolnog prilaza ili ulaza u stambeni objekt. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć.

Ukoliko na isporučenoj robi postoje oštećenja potrebno ih je odmah reklamirati dostavljaču. Dostavljačeva je dužnost da o tome odmah napravi zapisnik. Ukoliko propustite reklamirati isporučenu robu po preuzimanju, smatrati ćemo da ste robu preuzeli u ispravnom stanju i naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti. Prodavatelj također ne preuzima odgovornost ukoliko dođe do nenamjerne štete prilikom isporuke robe kao što su:
 • Propadanje terena i ulaza na posjed (ukoliko je dostava vršena teškim teretnim vozilom)
 • Oštećenja nastala zbog preuskih ulaza u posjed i prolaza kroz posjed
 • Oštećenja na robi nastala prilikom pružanja dodatnih usluga na zahtjev kupca (npr. dizanje na krov, balkon…)
OSIM DOSTAVE ROBE NA TRAŽENU ADRESU, MOGUĆE JE ROBU I OSOBNO PREUZETI U TRGOVINI!

OSOBNO PREUZETI:

 • moguće na adresi Avenija Većeslava Holjevca 42b, 10020 Zagreb
 • molimo Vas da prije dolaska provjerite da li su proizvodi spremni za preuzimanje
 • prilikom preuzimanja ponesite sa sobom ponudu/narudžbu koji smo Vam poslali na email
 • nema troškova dostave