CERESIT FUG MASA CE40 2KG BIJELA

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 36,99 kn / kom
  • PUNA CIJENA
  • 43,52 kn
Šifra proizvoda: 10849
Dostupan u webshopu i trgovini

Dostupna količina: 7
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242

Preuzmite tehničke upute ovdje
Ceresit CE 40 je masa za fugiranje koja je vodootporna i otporna na nečistoću. Zahvaljujući sistemima, TrioProtection koji štiti protiv plijesni i gljivica te AquaStatic koji spriječava vodene kapljice da prodiru u masu za fugiranje, lagano ćete popuniti spojnice do 8 milimetara širine. Posebno prikladna za fugiranje keramike (gres) kao i za ostale vrste keramike, stakla, mozaika, prirodnog kamena i mramora.

Informacije o proizvodu:
- Sadržaj: 2 kg
- Primjena: unutarnja i vanjska
- Osnova: mješavina cementa s mineralnim punilima i modificiranim polimerom
- Omjer mješanja: 0,56 L vode
- Širina spoja: do 8 mm
- Vrijeme dozrijevanja: otprilike 3 minute
- Temperatura primjene: +5°C do +25°C
- Temperaturna otpornost: -30°C do +70°C
- Gustoća praha: 1,1 kg/dm3
- Boja: bijela

Upute za uporabu:
Zamiješajte odmjerenu količinu CE 40 u izmjerenu količinu čiste vode i miješajte dok ne dobijete homogenu smjesu bez grudica. Za miješanje smjese nikada ne koristite hrđave alate. Masu za fugiranje nanesite gleterom i popunite fuge. Ostavite dovoljno vremena prije samog čišćenja (test prstima). Ovo vrijeme može varirati od 5 pa sve do 30 minuta i ovisi o svojstvima upojnosti, širini i dubini fuga kao i o samoj temperaturi podloge i okoline. Nakon početnog sušenja, višak materijala može se ukloniti čistom mokrom spužvom. Prilikom čišćenja ne koristiti suhu krpu jer može doći do promjene boje trljanjem suhe mase u vlažnu žbuku. Čišćenje pločice drugi put s čistom vodom sljedeći dan podržava homogenost površine i mineralnu hidrataciju (drugo ponovno vlaženje). Po pločicama se može hodati nakon 6 sati od završetka radova. Masa za fugiranje može doći u doticaj s vodom nakon 24 sata. Unutar 5 dana nakon primjene, može se koristiti samo čista voda bez deterdženata. Masa za fugiranje konačnu vodonepropusnost postiže 7 dana nakon primjene.

Napomena:
Svježe fuge, dok se u potpunosti ne stvrdnu, moraju biti zaštićene od kiše, rose i spuštanja temperature ispod +5 oC.
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE