Kontakt 01 6642 242

CRVOTOX IMPREGNACIJA 0,75L

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 45,99 kn / kom
  • PUNA CIJENA
  • 54,11 kn
Šifra proizvoda: 11268
Dostupan u webshopu i trgovini

Dostupna količina: 3
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242

Preuzmite tehničke upute ovdje
Namjena:
Crvotox impregnacija je temeljni premaz za drvo namijenjen za sve vrste drvenih konstrukcija, čiji film sadrži aktivne tvari koje sprječavaju upijanje vode, zadržavanje vlage u drvetu i razvoj plijesni, gljivica, algi i bakterija na površini.

Uporaba:
Proizvod nije potrebno razrjeđivati, već prije upotrebe samo kratko promiješati. Nanosi se premazivanjem, špricanjem, injektiranjem, umakanjem ili natapanjem drva na čistu, suhu, odmašćenu i otprašenu površinu. Stari premazi moraju biti u potpunosti uklonjeni. Ovisno o vrsti i vlažnosti drva te načinu primjene s 1 l proizvoda može se premazati 5-10 m2 površine. Za vrijeme primjene temperatura zraka i podloge treba biti od +5°C do +30°C.

Napomena:
Nanošenje prskanjem nije preporučljivo. Prskanje je dopušteno samo u odgovarajućim, za to namijenjenim prostorijama i uz korištenje prikladnih zaštitnih sredstava i opreme.

Proizvod skladištiti u originalnom, čvrsto zatvorenom spremniku zaštićenom od direktne sunčeve svjetlosti i niskih temperatura.

Proizvod se ne smije smrznuti!

Pakiranje: 0,75 lit
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE