Kontakt 01 6642 242

KACIGA ZAŠTITNA PLAVA

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 59,99 kn / kom
  • PUNA CIJENA
  • 70,58 kn
Šifra proizvoda: 10772
Dostupan u webshopu i trgovini

Dostupna količina: 5
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
Kaciga zaštitna plava

Kako je nositi i podešavati:
- ručno: traka za učvršćivanje treba biti prilagođena tako da kaciga idealno prijanja na glavu radnika
- automatsko: automatski regulator po mjeri podešava se na radnikovoj glavi

Upotreba: Kaciga štiti radnika od objekata koji bi ga mogli udariti u glavu.

Čišćenje i održavanje: kacigu treba čistiti s neagresivnim deterdžentima i toplom vodom (čija temperatura ne prelazi 50°C). Izbjegavati kontakt s tekućinama ili sprejevima koji sadrže otapala, kiseline ili alkohol, jer se može smanjiti otpornost kacige.

Kontrola prije upotrebe: prije upotrebe sugeriramo da se kaciga prekontrolira kako bi se uočile pukotine, zarezotine ili druga oštećenja, te ako se ista nađu, zamijenite kacigu. Kaciga koja je pretrpjela snažan udarac treba biti zamijenjena iako se ne uočavaju oštećenja. Prije nošenja kacige uvijek prekontrolirajte da li su trake za pričvršćivanje učvršćene za hvatišta, te da li je kaciga istrošena kako bi se osigurali da će dobro apsorbirati udarac.

Čuvanje: kada kaciga nije u upotrebi, čuvati je na čistom i suhom mjestu, na sobnoj temperaturi, u nekontaminiranom prostoru gdje neće biti oštećena.

Certification: Ova kaciga je u skladu s Europskom normom EN397 i zahtjevom o sigurnosti utvrđenom Europskom direktivom 89/686/CEE - prilog "II", ova kaciga bila je podvrgnuta tom tipu ispitivanja direktno pri naznačenom tijelu n. 0497, CSI, Viale Lombardy 20, 20021Bollate (MI).
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE