0

MAPEI PLANITOP FAST 330 BRZ.MORT ZA IZ.PODLOG 25/1 (3-30MM)

Šifra proizvoda: 03895

Preuzmite tehničke upute ovdje
Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
PLANITOP FAST 330

Jednokomponentni brzovezujući cementni mort ojačan vlaknima za unutarnja i vanjska zaglađivanja grubih površina u debljinama 3 mm do 30 mm.

Područja primjene:
Za brzo zaglađivanje i izravnavanje unutarnjih i vanjskih podloga na koje će se polagati keramičke pločice i kamen ili hidroizolacija na bazi sintetičke smole ili polimer-cementa. Nanosi se u debljinama od 3 do 30 mm.

Primjeri primjene:
- Izravnavanje armirano-betonskih površina u bazenima prije nanošenja (nakon samo 24 sata pri +20°C) hidroizolacije Mapelastic, Mapelastic Smart, Monolastic i Monolastic Ultra ili nakon samo 4 sata pri +20°C za direktono polaganje svih tipova keramičkih pločica i mozaika.
- Izravnavanje i zaglađivanje čistih unutarnjih i vanjskih podloga izvedenih od proizvoda normalno korištenih u građevinarstvu, kao što su podne ploče i estrisi na bazi cementa ili specijalnih veziva (kao Topcem, Topcem Pronto, Mapecem i Mapecem Pronto) i starih podloga od keramičkih pločica i kamena kako bi se brzo pripremili za polaganje (nakon samo 4 sata pri 20°C), keramičkih pločica i kamena koji nisu osjetljivi na vlagu ili za nanošenje hidroizolacijskog sustava kao Mapelastic, Mapelastic Smart, Monolastic, Monolastic Ultra, Mapegum WPS (nakon samo 24 sata pri 20°C).
- Sanacija ili izvedba padova na terasama i balkonima.

Tehničke karakteristike:
Planitop Fast 330 je sivi cementni mort na osnovi specijalnih veziva, odabranih inertnih materijala, sintetičkih smola i specijalnih dodataka, pripremljen prema formuli razrađenoj u MAPEI istraživačkim laboratorijima.
Poseban sastav Planitop-a Fast 330 pomiješanog samo s vodom osigurava proizvodu visoku čvrstoću prionjivosti na sve podloge pa i one vertikalne, a nanosi se gleterom.
Planitop Fast 330 brzo veže bez skupljanja ili pucanja, čak i kada se ugrađuje u debelim slojevima, i tvori čvrsti podlogu za polaganje keramičkih pločica, staklenog mozaika i kamena.
Proizvod je dostupan u specijalnim vakumiranim polietilenskim vrećama od 25 kg koje se mogu odlagati vani tijekom cijele izvedbe radova na gradilištu. Kiša nema utjecaja na njegove karakteristike.

Potrošnja: Oko 1,45 kg/m2 po mm debljine (1 cm debljine: 14,5 kg/m2).

Skladištenje: Planitop Fast 330 ima rok trajanja 12 mjeseci u originalno zatvorenoj ambalaži.

Pakiranje: 25 kg

Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242