Kontakt 01 6642 242

NAOČALE ZAŠTITNE BISTRE STEELY

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 32,98 kn / kom
  • PUNA CIJENA
  • 38,81 kn
Šifra proizvoda: 11657
Dostupan u webshopu i trgovini

Dostupna količina: 25
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242

Preuzmite tehničke upute ovdje
SEELTY zaštitne naočale

Zaštitne naočale za zaštitu od manjih rizika s bočnom zaštitom i mogućnošću prilagođavanja dužine krilaca na naočalama.

Materijal: poycarbonate

Boja: plave

Težina: 33 g

Napomena: Pobrinite se da sigurnosne naočale dobro prisjedaju. Sigurnosne naočale ne pružaju potpunu zaštitu za oči. One ne pružaju zaštitu od svih opasnosti ili opasnih tekućina.

Čuvanje: Zaštitne naočale čuvajte na suhom mjestu pri sobnoj te zaštićene od sunčeva svjetla. Naočale se moraju transportirati i čuvati u originalnom pakiranju, pri temperaturi od 5 do 40 stupnjeva i relativnoj vlažnosti od manje 80%.

Održavanje: Leće naočala se moraju redovito čistiti. To se mora obavljati blagim deterdžentom pri sobnoj temperaturi. Ako želite dezinficirati leće, u rastvor deterdženta možete dodati sredstvo za dezinfekciju. Redovito provjeravajte stanje zaštitnih naočala. Izgrebane leće moraju se zamijeniti novima i zbrinuti. Ako okvir postane krut i lomljiv, zaštitne naočale se moraju zamijeniti novima.

Ovaj proizvod nosi oznake EN 166:2001 General standard i EN 170 Ultraviolet filters i u skladu je s propisima navedenima u UREDBA (EU2016/425) o osobnoj zaštitnoj opremi.
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE