0

ROCKWOOL DUROCK EXTRA 10CM

Šifra proizvoda: 14142
Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
ROCKWOLL DUROCK EXTRA 10CM
Primjena za ravne i kose krovove

ROCKWOOL Durock Extra su izolacijske ploče od kamene vune dvoslojne gustoće za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju toplih i ventiliranih ravnih krovova.

Durock Extra ploče preporučuju se za izvedbu ravnih neprohodnih krovova na betonskoj konstrukciji ili čeličnim visoko profiliranim limovima te se koristi kad su jednako važne mehaničke karakteristike, kao i toplinska provodljivost izolacijskih ploča. Primjenjuje se u sustavima sa sintetičkim i bitumenskim krovnim membranama te se zbog dvoslojne gustoće i dimenzijske stabilnosti ove ploče mogu postavljati u jednom sloju.ROCKWOOL Durock Extra su izolacijske ploče od kamene vune dvoslojne gustoće za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju kosih krovova.

Durock Extra ploče ploče preporučuju se za izvedbu izolacije kosih krovova iznad nosive konstrukcije krova. Durock Extra koristi se kad su jednako važne mehaničke karakteristike kao i toplinska provodljivost izolacijskih ploča.

SVOJSTVA:
- Negoriv materijal - reakcije na požar A1
- Dvoslojne ploče – gornji sloj velike gustoće omogućuje veliku otpornost na točkasto opterećenje
- Odlična toplinsko izolacijska svojstva - niska vrijednost toplinske provodljivosti (?) dodatno poboljšana donjim slojem manje gustoće
- Zvučno izolacijska svojstva
- Paropropusnost
- Vodoodbojnost
- Dimenzijska stabilnost
- Kemijska neutralnost

Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242