0

TRAKA ZA FOLIJU 50X25M TOPBAND

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 63,98 kn / kom
  • PUNA CIJENA
  • 75,28 kn
Šifra proizvoda: 04894

Dostupna količina: 18
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
Traka za foliju - Topband.
- Dimenzije: 25 mm x 25 m
- Jednostrana traka koja se koristi za lijepljenje i popravljanje krovnih membrana i drugih građevinskih proizvoda na bazi polipropilena. Omogućuje respiraciju na svojoj cijeloj površini, što jamči propusnost za isparavanja. Istovremeno osigurava vanjsku zaštitu protiv vlage i vjetra. Proizvod ima visoku silu lijepljenja i jako je otporan na trganje. Napravljen je od polipropilenskog vlakna, stabilnog na UV zrake pokrivenog s akrilnim raspršenim ljepilom i separirajućim listom papira.
- Eurovent TOPBAND je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.
- Eurovent TOPBAND jednostrana traka pronalazi svoju primjenu u lijepljenu i popravljanju krovnih membrana, membrana za izolaciju od vjetra i drugih građevinskih proizvoda na bazi polipropilena. Proizvod savršeno popravlja bilo kakva oštećenja kao što su: rupe, rezovi, trganje kod sklapanja. Također se lijepi na površine kao što su: drvo, cigla i čak beton, ali treba uzeti u obzir da površine lijepljenja moraju biti čiste (bez prašine, masnoća ili drugih nečistoća). Ako postoji nedoumica u svezi kvalitete površine, treba provesti probno lijepljenje. Otporna je na UV zračenje što znači da se završno polaganje krova može odgoditi.
- Visoka kvaliteta proizvoda kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE