0

MELLERUD SRED.ZA UKLANJANJE SILIKONA 0,25L

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 8,74 € / kom
Šifra proizvoda: 13428

Dostupna količina: 10
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
MELLERUD SREDSTVO ZA UKLANJANJE SILIKONA 0,25 L

SNAŽAN UČINAK
Uklanja bez tragova svježe i stvrdnute slojeve silikona na npr. akrilu, staklu, keramičkim pločicama, cotto pločicama, drvu, emajlu, porculanu i ostalim površinama otpornim na kiselinu.

LAKA PRIMJENA
Protresti prije uporabe. Slojeve silikona izrezati sa površine. Sredstvo ravnomjerno nanijeti na preostali sloj silikona. U slučaju laganih ostataka silikona ostaviti da djeluje oko 1 sat, a u slučaju tvrdokornih naslaga ostaviti da djeluje 12 sati. Nakon toga otopljeni silikon mehanički ukloniti lopaticom i obrisati krpom. Po potrebi ponoviti primjenu.

OBRATITI POZORNOST
Ne koristiti kod površina koje su osjetljive na kiselinu, kao što su prirodni i umjetni kame koji sadrži vapnenac, npr. mramor, teraco i različiti tamni grafiti. Može prouzročiti promjenu boje na prirodnom kamenu. Na emajlu i kromu ostaviti da djeluje samo max 1 sat. Uvijek prethodno na nekom neupadljivom mjestu ispitati otpornost površine.

Pakiranje: 0,25 lit
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE