0

GAVROPROM - SIGURNA WEB TRGOVINA!

GAVROPROM - SIGURNA WEB TRGOVINA!


Uspješno smo prošli testiranja i zadovoljili sve potrebne kriterije te dobili Safe.shop globalnu oznaku povjerenja (trustmark).

Što je Safe.Shop?
Safe.Shop je globalna ecommerce oznaka povjerenja, koja pomaže kupcima i trgovcima kupovati i prodavati s povjerenjem, kod kuće i u inozemstvu. Oznaku povjerenja (trustmark) izdaje Ecommerce Foundation. Uslugu certificiranja za Hrvatsku nudi eCommerce Hrvatska, krovna domaća udruga web trgovina.

Safe.Shop provjerava pouzdanost web trgovina, omogućavajući vam da kupujete online diljem svijeta s povjerenjem i upravo to razlikuje Safe.Shop certifikat od ostalih oznaka povjerenja, onih na nacionalnoj razini, koje su oblikovane prema lokalnim zakonima, sigurnosti kupovine ili pak financijske pouzdanosti. S obzirom na to da se navedeni kriteriji mogu razlikovati među zemljama, Safe.Shop nadilazi nacionalnu razinu i uvodi globalni standard, ali praćen lokalnim kriterijima.
Gavroprom – Sigurna web trgovina!
Kako je riječ o globalnoj potvrdi, drago nam je što naše poslovanje nudi zadovoljstvo i sigurnost našim kupcima. Ponosni smo što ovim certifikatom možemo našim kupcima jamčiti dodatnu sigurnost.